Eerstehulpverlening - EHBO - BHV - AED - trainingen

    Links


AED

Eerstehulpverlening
EHBO Waddinxveen is een onafhankelijke vereniging waar personen van 16 jaar en ouder een beginners- of gevorderdencursus Eerstehulpverlening kunnen volgen.

Opleidingen
De vereniging verzorgt naast de beginners- of gevorderdencursus Eerstehulpverlening ook opleidingen in de volgende modules:

  • Verbandleer en kleine ongevallen
  • Reanimatie
  • EHBO aan kinderen
  • AED bediener

Alle EHBO lessen zijn een prima aanvulling op BHV (Bedrijfshulpverlening) trainingen.

AED (Automatische Externe Defibrillator)
Om de opleiding "AED bediener" te kunnen geven beschikt de vereniging over een AED en AED-trainer. Tevens wordt de AED ingezet tijdens evenementen.

Jeugd EHBO
EHBO Waddinxveen geeft al jaren lang EHBO lessen aan groep 8 van een aantal basisscholen. Jaarlijks behalen ca. 150 leerlingen hun Jeugd EHBO diploma.

Oranje Kruis
Alle opleidingen zijn volgens de officiŽle richtlijnen van het Oranje Kruis.

Evenementen
De leden van de vereniging assisteren jaarlijks bij zoín 60 (sport) evenementen waaronder de Nijmeegse Vierdaagse, de avondvierdaagse en de Waddinxveense Wielerronde die altijd in het Paasweekend wordt gereden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom schakelen verenigingen en bedrijven steeds vaker EHBO'ers in wanneer er een evenement gehouden wordt. Mocht er zich een ongeval voordoen, groot of klein, dan is er in ieder geval eerste hulp aanwezig. Een veilig idee.

 

 
 

GreatInfo.nl